Første trailer til ‘Star Wars Episode IX’ er landet – med officiel titel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Traileren til J.J. Abrams‘Star Wars Episode IX’ er landet og det afsluttende kapitel i fortællingen om Rey (Daisy Ridley), Poe (Oscar Isaac), Finn (John Boyega) og Kylo Renn (Adam Driver) ser helt igennem episk ud.

‘The Rise of Skywalker’, som den officielle titel lyder, bliver samtidig det sidste kapitel i sagaen om Skywalker-slægten, der har været det altdominerende omdrejningspunkt i den 9 episoder lange hovedhistorie.

Traileren byder på højoktan action, når vi ser Rey tage kampen op mod en Imperie-fighter, der måske, måske ikke, anføres af ærkefjenden Kylo Renn. Der er også gensyn med adskillige karakterer fra den oprindelige trilogi: Luke Skywalkers (Mark Hamill) stemme høres vejlede Rey, mens vi også ser klip af prinsesse Leia (Carrie Fisher) og for første gang i 37 år Billy Dee Williams som Lando Calrissian.

At dømme efter den ikoniske onde latter i slutningen af teaseren, tyder det desuden også på, at Kejseren fra de oprindelige film, også kendt under navnet Palpatine, vender tilbage. Sidst vi så ham, smed Darth Vader ham ned på bunden af en skakt i den oprindelig Dødsstjerne, men der skal åbenbart mere til…

Fisher døde inden optagelserne på filmen begyndte, men Abrams gør brug af hidtil uset materiale med skuespilleren fra ‘The Force Awakens’ for at give hendes ikoniske præstation en værdig afslutning. Rollelisten byder desuden på nye ansigter som Oscar-nominerede Richard E. Grant (‘Can You Ever Forgive Me’) og Keri Russell (‘The Americans’).

‘Star Wars: The Rise of Skywalker’ har premiere 18. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af