Kate McKinnon og Jennifer Lawrence skal begge spille fupmagerfænomenet Elizabeth Holmes

Kate McKinnon og Jennifer Lawrence skal begge spille fupmagerfænomenet Elizabeth Holmes
Kate McKinnon (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Fupfirmaet Theranos var i 2013 10 milliarder dollars værd takket være deres opfindelse af blodprøver, der kun krævede en mikroskopisk mængde blod. I 2015 blev det afsløret, at opfindelsen aldrig havde eksisteret, og at direktør Elizabeth Holmes var lykkedes med sit bedrag i over ti år.

Historien er blevet et af tidens store podcastshits i form af ‘The Dropout’, og på HBO kan man se en dokumentar om skandalen, ‘The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley’.

Og nu kommer Elizabeth Holmes til både film og tv.

Hulu har netop offentliggjort miniserien ‘The Dropout’ baseret podcasten. Her skal ’Saturday Night Live’-stjerne Kate McKinnon spille direktøren, hvis løgne var så overbevisende, at hun fik blandt andre Bill Clinton til at støtte sit firma.

I spillefilmen ‘Bad Blood’ er det Jennifer Lawrence, man kan se i rollen som Elizabeth Holmes. ’Vice’-instruktør Adam McKay instruerer denne version, som er baseret på journalist John Carreyrous afdækning af firmaet.

Læs også: Netflix’ nye realityserie ’Selling Sunset’ lefler for min secret single behavior

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af