Robert De Niro og Alec Baldwin nailer Rusland-rapport i herlig ‘Saturday Night Live’-sketch

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Legenderne Robert de Niro og Alec Baldwin gik i lørdagens udgave af ‘Saturday Night Live’ sammen med Aidy Bryant om at parodiere jurist, embedsmand og tidligere FBI-direktør Robert Mueller, præsident Donald Trump og den amerikanske justitsminister William Barr.

Holdet tager den såkaldte Mueller-rapport under satirisk lup – en undersøgelse, der med Robert Mueller i spidsen var sat til at efterforske, om den russiske regering var indblandet i resultatet ved det amerikanske præsidentvalg i 2016, hvor Trump som bekendt kom til magten.

Hvis du synes, det lyder som lidt af en tung mundfuld at sætte sig ind i, så sørger det komiske trekløver i ‘SNL’-sketchen heldigvis for at videreformidle resultatet af rapporten på ærligste vis: De Niro/Mueller læser op fra rapporten, Bryant/Barr opsummerer og til sidst giver Baldwin, der er spot on som Trump, sit besyv med i form af sine Twitter-reaktioner på rapporten: »Rusland, hvis du kigger med, så gå i seng. Far vandt«.

Læs også: Disse serier skal du streame i april – fra en vis HBO-drageserie til en komedieperles farvel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af