Robert Pattinson blev låst inde, mens han læste manuskriptet til Christopher Nolans kommende »event-film«

Robert Pattinson blev låst inde, mens han læste manuskriptet til Christopher Nolans kommende »event-film«
Robert Pattinson (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Selvom Robert Pattinson har landet én af hovedrollerne i Christopher Nolans kommende og stærkt imødesete projekt, har han kun læst historien én gang – og det under nogle ret særlige omstændigheder.

»Jeg blev låst inde i et rum, hvor jeg kunne læse manuskriptet«, fortæller Pattinson til USA Today. »Jeg har det ikke selv«.

Nolan og Warner Bros. har taget foranstaltningerne for at forhindre detaljer i at slippe ud om, hvad der bliver beskrevet som en »event-film« og en »massiv, innovativ actionblockbuster«. Det er de lykkedes med, for det er endnu ukendt, hvilken fortælling den visionære instruktør denne gang har under opsejling.

Men vi ved, at tre af filmens store roller sammen med Pattinson besættes af Elizabeth Debicki (fra Susanne Biers ’Natportieren’ og senest i ’Widows’) og ’BlacKkKlansman’-stjerne John David Washington, at filmen er planlagt til at få premiere 17. juli 2020, og at den ligesom Nolans seneste film ’Dunkirk’ vises i iMax.

Det lyder storslået, og meget tyder på, at vi har noget godt i vente.

»Jeg læste manuskriptet, og det er uvirkeligt«, siger Robert Pattinson. »Jeg har i flere år været lidt på vagt med at medvirke i store film, men der er bare noget over Christopher Nolans ting. Han virker som den eneste instruktør lige nu, som kan lave, hvad der i sin essens er en meget personlig, uafhængig film på stor skala«.

Læs også: Bill Hader om sin originale serieperle ’Barry’: »Vi prøver at undgå at presse humoren for meget«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af