‘Saturday Night Live’ og Chris Rock giver Jussie Smollett en overhaling trods frifindelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Alle anklager mod ‘Empire’-skuespiller Jussie Smollett for at have fingeret en hate crime mod ham selv blev i sidste uge droppet.

Det virker dog ikke til, at der er specielt mange, der mener, at det betyder, at han ikke selv iscenesatte overfaldet, hvor han efter eget udsagn fik hældt blegemiddel på sig og sat et reb om halsen af to mænd, der overdængede ham med homofobiske og racistiske udsagn. Blandt andre Chicagos borgmester har udtalt, at han stadig mener, at Smollett er skyldig.

Heller ikke ‘Saturday Night Live’ synes at give meget for frifindelsen. I lørdagens program fik han en satirisk overhaling ført an af gæstevært Sandra Oh, Kate McKinnon, Kenan Thompson og Chris Redd som Smollett selv med en sketch, hvor hans fremtidige involvering i ‘Empire’ skal besluttes. Han gør ikke sagen nem for sig selv…

I den anden ende af landet, Los Angeles, sagde komiker Chris Rock samtidig sin ærlige mening om Smollet under arrangementet NAACP Image Awards.

»Sikke et spild af lys hud. Ved du, hvad jeg kunne gøre med den lyse hud? Det krøllede hår. Min karriere ville bryde helt ud. Jeg ville fucking styre Hollywood«.

Læs også: Alle anklager mod Jussie Smollett er droppet – til stor harme for politiet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af