Ekspert kritiserer Brie Larsons kropssprog – ‘Avengers’-medstjerne kommer hende til undsætning

Ekspert kritiserer Brie Larsons kropssprog –  ‘Avengers’-medstjerne kommer hende til undsætning

Brie Larson, som er superhelteaktuel i både ‘Captain Marvel’ og ‘Avengers: Endgame’, må stå på mål for meget i øjeblikket – for som vi tidligere har skrevet om, får skuespillerindens feministiske udtalelser nogle Marvel-fans op i det røde felt.

»Jeg ville ikke engang gide voldtage Brie Larson«, er bare én af mange absurde udtalelser, der er blevet spyttet ud på diverse Youtube-kommentarspor, og nu har en ekspert i kropssprog, Mandy O’Brien, sluttet sig til skaren af folk, der forsøger at få Larson ned med nakken.

O’Brien har lagt en video på YouTube, hvor hun gennemanalyserer Larsons kropssprog i et interview, hun lavede sammen med ‘Avengers’-medstjernerne Don Cheadle og Chris Hemsworth.

Ifølge O’Brien viser Hemsworth og Cheadles kropssprog, at de er afslappede, mens hun beskylder Larson for at være alt for stiv og for at forsøge at »gøre sig højere end de to herrer«.

»Hun prøver virkelig på at dominere dem«, siger O’Brien henover videoen. »Jeg går ud fra, at for hende er dominans det samme som accept. I virkeligheden vil underkastelse bringe én meget længere i venskabscirkler end at forsøge at dominere og hundse rundt med alle omkring sig«.

O’Brien beskylder også Larson for at sende Hemsworth bedroom eyes, hvilket skulle betyde, at hun ved hjælp af sit gode udseende søger bekræftelse hos ham.

Efter offentliggørelsen af videoen, der har fået mere end 500.000 visninger i skrivende stund, er Don Cheadle kommet Larson til undsætning på Twitter.

»Du skulle se mit kropssprog lige nu«, skriver han og fortsætter: »Det her er noget af det sjoveste, jeg længe har hørt. Brie forsøgte at holde sin hestehale på plads, fordi hårstylisten blev ved med at komme ind og ordne den. Hun er faktisk overimødekommende.. fantastisk…«

Læs også: Brie Larson og ‘Captain Marvel’ overdænges med kvindefjendsk had – det bør ALLE fans tage afstand fra

Læs også: Anmeldelse af ‘Avengers: Endgame’ – Uperfekt helte-farvel vrider dit hjerte i et jerngreb

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af