Emilia Clarke teaser episk ‘Game of Thrones’-slag: Afsnit 5 er »endnu større end ‘Battle of Winterfell’«

Emilia Clarke teaser episk ‘Game of Thrones’-slag: Afsnit 5 er »endnu større end ‘Battle of Winterfell’«
Daenerys (Emilia Clarke) i 'Game of Thrones'.

Der hviler noget af et pres på de sidste tre afsnit ‘Game of Thrones’, der skal toppe det episke og overmåde ambitiøse afsnit ‘The Long Night’, som tog 55 nætter at optage og er den længste kampsekvens i filmhistorien. Men ifølge Emilia Clarke har vi faktisk et endnu større slag i vente.

Clarke lagde vejen forbi Jimmy Kimmels talkshow i sidste uge, og her afslørede hun, at episode 5 kommer til at være »endnu større« end ‘Battle of Winterfell’. Her er det endnu engang ‘Game of Thrones’-krigseksperten Miguel Sapochnik, der instruerer, hvad vi nok kan forvente er det afgørende slag om Jerntronen mellem Daenerys og Cersei.

»Episode 5 er… Jeg mener, 4, 5 og 6 er alle vanvittige, men altså… Find det største tv, du kan«, siger skuespilleren.

‘Game of Thrones’ har da også altid for vane at gemme de store dramatiske højdepunkter til sæsonernes andet sidste afsnit. For Kit Harington er morgendagens episode 4 dog en klar personlig favorit. I et interview med Entertainment Weekly udtaler han:

»Episode 4 er et af mine yndlingsafsnit, fordi karaktererne tilsyneladende har opnået, det de ville. Verden er sikker nu. De fejrer og siger farvel til de døde venner. Men som publikum sidder man og tænker: ‘Det er kun episode 4, der kommer til at ske noget’. Og det er sejt, for jeg tror også, at karaktererne er klar over dette. Der er noget twistet og ubehageligt over det. Det er meget Shakespearsk«.

Læs også: Teaseren for ‘Game of Thrones’ afsnit 4 er sat i søen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af