Fjerde sæson af ‘Rick and Morty’ er klar til november

Fjerde sæson af ‘Rick and Morty’ er klar til november
'Rick and Morty'
STREAMING TOGETHER

Det har længe været kendt, at nye eventyr med Rick og Morty var undervejs – i maj blev serien forlænget med ikke mindre end 70 episoder – men de har ladet vente på sig. Nu er det blevet offentliggjort, at fjerde sæson er klar til november.

’Rick and Morty’, som gennem sine tre sæsoner er blevet hyldet af fans og kritikere, er skabt af ’Community’-bagmand Dan Harmon og Justin Roiland, der lægger stemme til begge hovedkarakterer. Vi følger den gale videnskabsmand Rick og hans barnebarn Morty på deres rejser på tværs af rum og tid, ofte med katastrofe lige i hælene og en overflod af grænseoverskridende jokes.

Med udgivelse i november har fans ventet i over to år siden slutningen af tredje sæson.  Hvor mange af de 70 episoder, fjerde sæson kommer til at indholde, og om vi allerede kan se den på dansk Netflix til november, vides endnu ikke.

Anmeldelse‘Tuca & Bertie’ – Relaterbar animationsserie på Netflix underholder, så fuglene synger

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af