‘Sonic the Hedgehog’ skal redesignes efter massiv kritik fra fans

‘Sonic the Hedgehog’ skal redesignes efter massiv kritik fra fans
'Sonic the Hedehog'.

I onsdags udkom traileren til den kommende film ‘Sonic the Hedgehog’, der genopliver 90’er-ikonet på det store lærred. Fans af den titulære karakter, kendt fra computerspil, var dog overhovedet ikke begejstrede for det animerede pindsvins look, som et utal af Twitter-posts vidner om. Og nu har kritikken faktisk båret frugt.

Instruktør Jeff Fowler skriver på Twitter, at »beskeden er loud and clear«, og at han derfor har tænkt sig at genoptage animationsarbejdet på den kommende spillefilm, hvor Jim Carrey desuden medvirker, for at give Sonic et nyt udseende.

Filmen har tidligere været igennem et større prodkutionshelvede, siden filmatiseringsrettighederne blev opkøbt i 2013 – og nu er der altså endnu et bump på vejen. Som Fowler selv skriver under hashtagget »gottafixfast«, skal han på et omfattende overarbejde, hvis filmen skal nå at blive klar til sin planlagte premiere 28. november.

Læs også: Jim Carrey spiller skingrende skurk i første trailer til ’Sonic the Hedgehog’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af