Thomas Vinterbergs datter er død i trafikulykke

Thomas Vinterbergs datter er død i trafikulykke
Foto: Tobias Selnæs Markussen

Thomas Vinterberg datter er omkommet i en trafikulykke, skriver Zentropa i en pressemeddelelse søndag aften.

»Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Thomas Vinterberg og hans tidligere hustru Maria Vinterberg har mistet deres datter Ida Maria Vinterberg på 19 år i en trafikulykke lørdag den 4. maj i Belgien«, lyder det i meddelelsen.

Thomas og Maria Walbom Vinterberg blev skilt efter 17 års ægteskab i 2007. De fik to døtre sammen. Thomas Vinterberg har to børn, en dreng og en pige, med sin nuværende hustru, Helene Reingaard Neumann.

Vinterberg er en af landets største instruktører bag film som ‘Festen’, ‘Submarino’ og ‘Jagten’. Han var netop påbegyndt optagelserne til sin næste film, ‘Druk’.

»Zentropa tager hånd om filmholdet og skuespillerne. En planlagt offentliggørelse af filmens rolleliste bliver flyttet til et senere tidspunkt. Der vil ikke blive optaget de næste to uger. Vi beder pressen respektere privatlivets fred, og familien har ikke yderligere kommentarer«, hedder det i pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af