Gwyneth Paltrow anede ikke, at hun medvirkede i ‘Spider-Man: Homecoming’

Gwyneth Paltrow anede ikke, at hun medvirkede i ‘Spider-Man: Homecoming’
Gwyneth Paltrow får sig en overraskelse under Jon Favreaus 'The Chef Show'.

Der er efterhånden så mange film i Marvels Cinematic Universe, at det er svært at adskille dem fra hinanden. Det sætter Gwyneth Paltrow, der spiller Tony Starks bedre halvdel Pepper Potts, en tyk streg under i et nu viralt klip (se det i bunden af artiklen).

Da Paltrow lagde vejen forbi MCU-kollegaen Jon Favreaus Netflix-kokkeprogram ‘The Chef Show’ faldt snakken ganske naturligt på makkerparrets tid sammen under optagelserne af blandt andet ‘Avengers: Endgame’ og ‘Spider-Man: Homecoming’. Men det viser sig, at Paltrow ikke anede, at hun havde medvirket i sidstnævnte.

Hun bliver tydeligt forvirret og lettere chokeret, da Favreau insisterer på, at hun var med i slutscenen på ‘Spider-Man: Homecoming’ sammen med ham. Paltrow tror tilsyneladende, at scenen er fra den aktuelle ‘Avengers: Endgame’.

Paltrow har været med i MCU siden begyndelsen med ‘Iron Man’ i 2007, så man kan ikke bebrejde hende, at det hele efterhånden står lidt sløret. Skuespilleren har ikke planer om at gentage rollen som Pepper Potts i den nærmeste fremtid, men karakterens forhold til Peter Parker gør det ikke utænkeligt, at hun kan vende tilbage på sigt.

‘Spider-Man: Far From Home’ er det næste kapitel i MCU. Filmen får dansk premiere 2. juli. Jon Favreaus ‘The Chef Show’ kan ses på Netflix.

Læs også: De danske streamingtjenester sjofler et utal af sydkoreanske mesterværker – men her er de bedste, du kan streame

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af