LGBT-serien ‘Pose’ forlænget med en tredje sæson

LGBT-serien ‘Pose’ forlænget med en tredje sæson

Ryan Murphy (‘American Horror Story’, ‘Glee’) står bag en af sidste års mest rørende skildringer af den afro- og latinamerikanske queer-kultur i 1980’ernes New York bestående homoseksuelle og transkønnede såvel som dragqueens.

‘Pose’ fik bragende succes, og danskerne kan i skrivende stund nyde første afsnit af anden sæson, der netop har fået premiere på HBO Nordic. Nu bekræfter den amerikanske tv-kanal FX tilmed, at serien bliver fornyet med en tredje sæson.

»’Pose’ har forhøjet vores kultur og tv-landskabet, som kun få serier før har formået, og vi er beærede over at arbejde sammen med skaberne Ryan Murphy, Brad Falchuk og Steven Canals på en tredje sæson«, udtaler FX-chef John Landgraf til Deadline.

‘Pose’s første sæson kan ses på HBO Nordic, hvor der også kommer nye afsnit af anden sæson hver uge. Hele første sæson kan desuden ses på Netflix.

Læs også: Anmeldelse af ’Pose’ – Et herligt og inderligt LGBT-portræt fra manden bag ’Glee’

Læs også: Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Hypede ’Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ er tilbage – men én af superserierne skuffer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af