Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Hypede ’Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ er tilbage – men én af superserierne skuffer

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

2019 byder på en vanvittigt velsignet seriesommer, og i denne uge kaster podbokserne Jacob og Lise sig over to af årets mest ventede titler, der har fået junipremiere med blot få dages mellemrum: Det drejer sig selvfølgelig om ’Black Mirror’ sæson 5 på Netflix og ’Big Little Lies’ sæson 2 på HBO Nordic. Og forventningerne er mildest talt høje!

Holder Charlie Brookers sorte spejl endnu, eller er der kommet ridser i lakken på den ultra-hypede dystopi-serie? Hvilket afsnit kalder Jacob for »fremragende«, og hvorfor er Lise ikke enig?

Og kan Nicole Kidman, Reese Witherspoon – og Meryl Streep! – sparke nyt liv i de store små løgne på den anden side af første sæsons mordmysterium?

Yes, der er nok at tale om i ugens podcast, hvor værterne også runder den voksende kritik af forårets største slow-burn-hitserie, ’Chernobyl’.

Lyt med, når SOUNDVENUE STREAMER på en halv time giver dig ugens bedste streamingtips i en tid, hvor det bliver sværere og sværere at grave ned til guldet i det store streamingdyb.

Savner du ’Game of Thrones’? Hør Pilou Asbæk snakke GOT-røverhistorier med Jacob i en spoilerfyldt særudgave af SOUNDVENUE STREAMER lige her.

Følg SOUNDVENUE STREAMER på Facebook HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af