Nikolaj Coster-Waldau har fundet sit første serieprojekt efter ‘Game of Thrones’

Nikolaj Coster-Waldau har fundet sit første serieprojekt efter ‘Game of Thrones’
Nikolaj Coster-Waldau (Foto: Isak Hoffmeyer)

Efter ‘Game of Thrones’ afslutning sigter Nikolaj Coster-Waldau fortsat mod Hollywood.

Den amerikanske tv-kanal FX har annonceret, at den danske stjerneskuespiller sammen med John Magaro (‘The Umbrella Academy’) og Lola Kirke (‘Mozart in the Jungle’) har fået en rolle i kanalens kommende serie ‘Gone Hollywood’ i et foreløbigt pilotafsnit.

Serien kommer til at foregå i 80’ernes Hollywood, hvor en gruppe talent-agenter bryder fri fra et agentselskab for at skabe deres eget fra bunden, hvilket hurtigt ender med at stige til tops i filmbranchen. Coster-Waldau skal spille en karakter ved navn Jack DeVoe, men detaljer om karakteren er endnu ikke offentliggjort.

Ted Griffin, der har skabt FX’s serie ‘Terriers’, skal både skrive pilotafsnittets manuskript samt instruere, mens den anerkendte producer Scott Rudin, der blandt andet står bag ‘No Country for Old Men’, ‘Lady Bird’ og ‘The Truman Show’, producerer.

Læs også: Fri mig for Hollywoods nyfundne ‘blockbuster-feminisme’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af