Orlando Bloom og Cara Delevingne er mordefterforskere i mytisk fantasyverden – se den længe ventede teaser til Amazon-serien ‘Carnival Row’

Den imødesete Amazon-fantasyserie ‘Carnival Row’, der netop har fået sin første korte teaser, inviterer os ind i en mørk verden, hvor krigsramte, mytologiske væsener har søgt tilflugt i byen Burque – optaget i Prags victorianske gader.

Byens beboere frygter væsenerne, og en række regler forbyder dem derfor at mingle med menneskene. Men forbuddet kan ikke holde Orlando Blooms politiefterforsker og Cara Delevingne, der spiller en menneskelignende fe, fra hinanden – især da byen oven i de mange spændinger og interne stridigheder rammes af en række mord. For som de siger i teaseren:

»Byen er splittet. Tiden rinder ud. Noget i mennesket er på vej. Vi må alle stå sammen«.

Guillermo del Toro var i det tidlige stadie af projektet med som både instruktør, manuskriptforfatter og producer, men trak sig undervejs. I stedet trådte Jon Amiel til som instruktør, mens Travis Beacham (‘Pacific Rim’) og René Echevarria (‘Star Trek’) har skrevet manuskriptet.

‘Carnival Row’ får premiere på Amazon Prime 30. august 2019.

Læs også: ’Game of Thrones’-stjernernes psykiske nedtur er slet og ret tankevækkende

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af