’Russian Doll’ fornyet med anden sæson

’Russian Doll’ fornyet med anden sæson
Natasha Lyonne i 'Russian Doll'.

Netflix annoncerede i går, at ’Russian Doll’ er klar til at fortsætte med sæson nummer to. Således kan vi se frem til en opfølger på fortællingen, der over otte afsnit fulgte Natasha Lyonne opleve sin 36-års fødselsdag og ånde ud – for at gentage hele molevitten dagen derpå i uendelige loops.

’Russian Doll’ vakte bred anerkendelse blandt publikum og anmeldere (om end den delte vandene blandt dette medies sidstnævnte, som det fremgår af nedenstående links) for sine tragikomiske skildringer og i særdeleshed Lyonnes skarpe spil og timing. Serien er skabt af i samarbejde mellem Natasha Lyonne, Amy Poehler og Leslye Headland, der endnu ikke har løftet sløret en flig af for, hvad vi har i vente i sæson to af successerien, eller hvornår den får premiere.

Læs anmeldelse: ’Russian Doll’: Amerikanerne elsker ny Netflix-serie – jeg fandt den alt for irriterende

Læs kommentar: Netflix-serien ‘Russian Doll’ greb mig om struben med et budskab, der var langt vigtigere end ‘Groundhog Day’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af