Science fiction-braget ‘Ad Astra’ med Brad Pitt kan blive en af årets helt store biografoplevelser – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fra ‘Gravity’ til ‘Interstellar’ og ‘First Man’ har rumfilmen kronede dage i disse år, og det nyeste skud på stammen er James Grays ‘Ad Astra’ med ingen ringere end Brad Pitt i hovedrollen.

Traileren er netop landet, og til at begynde med slægter den ‘Gravity’ på med scenerne fra en foruroligende ulykke på en rumstation, men den antyder samtidig, at det kun er begyndelsen.

I hvert fald bliver Pitts Army Corps-ingeniør Roy McBride bedt om at tage på en kompleks mission for at afdække sandheden bag sin fars forsvinding i kølvandet på en tur til Neptun for at lede efter liv på den fremmede planet. En mission, som klodens fremtid tilsyneladende også afhænger af.

Bag filmen står James Gray, der er en darling på Cannes Film Festival og er i stand til at tiltrække store stjerner, men hvis film aldrig rigtigt er slået igennem herhjemme ( ‘We Own the Night’, ‘Two Lovers’, ‘New York Immigrant’, flere af dem med Joaquin Phoenix på rollelisten). Det kan ‘Ad Astra’ ændre på.

Filmen var oprindeligt sat til premiere her i maj, men blev skubbet til efteråret, hvilket kan tyde på, at man håber, den bliver en Oscar-kandidat. Og det er da heller ikke helt usandsynligt baseret på den medrivende og flotte trailer.

‘Ad Astra’ får dansk premiere 19. september, og også Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler og Donald Sutherland er på rollelisten.

Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Jacob og Lise dissekerer ‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3 og dykker ned i Ava DuVernays racedrama ‘When They See Us’ på Netflix

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af