Tom Hardy bekræftet til at medvirke i ‘Venom 2’

Tom Hardy bekræftet til at medvirke i ‘Venom 2’
'Venom' med Tom Hardy som sort snotklat.

Sidste år fik ‘Venom’ med Tom Hardy en særdeles hård medfart af anmelderne. Her på sitet kvitterede vi med to stjerner, og filmen har en tvivlsom Rotten Tomatoes-score på 28 procent.

Det fik mange til at betvivle, om der nu også ville komme den planlagte to’er. For vil Tom Hardy – der ellers har et glimrende CV – virkelig fortsætte i rollen? I et nyt interview med Fadango bekræfter filmens producer Amy Pascal dog, at Hardy vender tilbage i rollen. Hun skamroser desuden den britiske stjerne:

»Når du tænker på ‘Venom’, kan du ikke tænke på andet, end Tom Hardy, der sidder i det badekar med hummere. Og når du så Tom Hardy spille den her karakter, har man ikke brug for andre«.

Pascal åbnede også op for et muligt crossover med Tom Hollands ‘Spider-Man’:

»Alle vil elske at se det ske. Man ved aldrig… måske sker det en dag… Vi har en masse historier at fortælle om Spider-Man i alle facetter. Vi har store planer om, at Tom Holland skal være del af det hele«, siger hun til Fandango.

Sony har som bekendt rettighederne til ‘Spider-Man’, men har allernådigst udlånt dem til Marvel til en række film med Tom Holland. Og ud fra ovenstående citat er der altså noget, som tyder på, at Sony er villige til at fortsætte partnerskabet.

Det næste superheltekapitel er Marvels ‘Spider-Man: Far From Home’, der har premiere 2. juli.

Læs også: 2018 var det værste blockbuster-år i umindelige tider

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af