Casper Christensen går i eksil efter sexskandale i ‘Undskyld, Norge’ – se den første trailer

Casper Christensen har leget med opfattelsen af ham som smart-i-en-fart-røvhul i syv sæsoner ‘Klovn’ plus tre film. Og nu fortsætter han stilen på norsk.

I Viaplays nye originalserie ‘Undskyld, Norge’ spiller Casper Christensen Casper Christensen, der efter en skandale involverende en stribe kvinder fyres fra Danmark og må tage til Norge for at genopfinde sig selv. Serien er lavet som en mockumentary, hvilket naturligvis er set før, men som ud fra den første trailer, der netop er landet, også afstedkommer sjove og pinagtige øjeblikke.

I serien møder Casper Christensen en stribe norske stjerner, og det skal blive spændende at se, hvordan det fungerer med danske briller. Blandt gæstestjernerne er skakmesteren Magnus Carlsen og talkshowvært Fredrik Skavlan.

Uanset hvad er traileren veloplagt, og Casper Christensen kan naturligvis rollen som højrøvet, selvindbildsk celeb til fingerspidserne.

‘Undskyld, Norge’ får premiere på Viaplay 26. august.

Læs også: Interview med Casper Christensen – »Som mand behøver man ikke lægge sig ned, fordi man er fyldt 45«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af