‘Kingsman’-franchisen rykker tilbage til Anden Verdenskrig – se traileren til ‘The King’s Man’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens vi venter på det tredje og sidste kapitel i Matthew Vaughns ‘Kingsman’-trilogi med Taron Egerton og Colin Firth, kan vi se frem til prequel-filmen ‘The King’s Man’.

Matthew Vaughn har valgt at gå tilbage i tiden, nærmere bestemt omkring Anden Verdenskrig, for at fortælle historien om superspionnetværket af britiske gentlemens oprindelse.

Denne gang er det Ralph Fiennes og stortalentet Harris Dickinsons (‘Beach Rats’) spionduo, der skal kæmpe for at redde verden fra en gruppe af historiens værste tyranner og kriminelle hjerner, der planlægger at starte en krig, som vil koste millioner af mennesker livet.

På rollelisten finder man desuden Aaron Taylor-Johnson (‘Kick-Ass’), Gemma Arterton (‘Quantum of Solace’), Stanley Tucci (‘Spotlight’), Tom Hollander (‘In the Loop’) og Matthew Goode (‘The Imitation Game’).

Vaughn drømmer eftersigende stadig om at færdiggøre den oprindelige trilogi om Eggsy og Harry, men man må formode, at Taron Egerton er blevet en svær mand at få fat i efter hans hovedrolle som Elton John i ‘Rocketman’.

‘The King’s Man’ får premiere 13. februar 2020.

Læs også: Baz Luhrmann caster sin Elvis Presley efter hård konkurrence

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af