Taika Waititi vender tilbage i Marvel-instruktørstolen på ‘Thor 4’, mens hans ventede anime-remake udskydes

Taika Waititi vender tilbage i Marvel-instruktørstolen på ‘Thor 4’, mens hans ventede anime-remake udskydes
Taika Waititi. (Foto: Jesse Grant/Getty Images for Disney)

Det var næsten for oplagt, at Taika Waititi skulle gentage sin storsucces med ‘Thor: Ragnarok’ som instruktør på næste kapitel i sagaen om den nordiske Gud, spillet af Chris Hemsworth. Men det er først nu, at den newzealandske stjerneinstruktør er blevet bekræftet som styrmand på den kommende ‘Thor 4’.

‘Ragnarok’ blev en kæmpemæssig succes og indtjente over 850 millioner dollars på verdensplan, mens langt de fleste tilskriver Waititi æren for at få ‘Thor’-filmene tilbage på ret kurs. Og ja, så stod han jo selv for en af filmens mest mindeværdige roller – og en glimrende cameo i ‘Endgame’.

Det er endnu sparsomt med information omkring den kommende film. Sidst vi så Thor, fløj han ud i universet sammen med The Guardians of the Galaxy, hvilket fik mange til at spekulere om superhelten ville medvirke i James Gunns kommende ‘Guardians 3’.

Chris Hemsworths Thor-inkarnation er dog blevet så populær, at det ikke skulle undre, hvis han rent faktisk medvirker i begge film. Det forventes også, at Tessa Thompsons Valkyrie vender tilbage i ‘Thor 4’.

Mens man kun kan juble over, at Marvel har fået lokket Waititi tilbage i manegen, kommer det på bekostning af en ærgerlig nyhed. ‘Thor 4’ udfylder nemlig et hul i Waititis kalender, der skulle have været optaget af hans ventede remake af anime-klassikeren ‘Akira’. Warner Bros. har imidlertid udskudt filmen på ubestemt tid på grund af »kreative bekymringer«. Filmen var ellers sat til at udkomme i starten af 2021.

Taika Waititi er snart aktuel i sin satire ‘Jojo Rabbit’, som han selv har skrevet og instrueret, mens han også indtager rollen som Adolf Hitler som en anden Charlie Chaplin.

Læs også:  Anmeldelse af ‘Løvernes konge’ – en majestætisk Disney-triumf fra første brøl

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af