Adam Driver og Scarlett Johanson bliver skilt i dobbelttrailer til ventet Noah Baumbach-film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I bedste ‘The Affair’-stil udsender Netflix to trailere til ’Marriage Story’ fortalt fra hver deres ende af skilsmisseretten. For i Noah Baumbachs kommende uromantiske komediedrama er der to sider af sagen om et forlist forhold.

Scarlett Johansson og Adam Driver spiller parret Nicole og Charlie, der bryder og flytter til hver deres ende af landet. Han er teaterinstruktør, og hun er skuespiller. I 2010 blev Baumbach selv skilt fra skuespillerinden Jennifer Jason Leigh, og filmen er blevet beskrevet som instruktørens mest personlige siden gennembruddet ‘The Squid and the Whale’, der var bygget på hans forældres skilsmisse.

De to teasere, der hedder henholdsvis ’What I love about Nicole/Charlie’, starter dog med, hvad de to elsker ved hinanden. At de er gode forældre for deres barn, at de er konkurrencemennesker, at de rummer hinanden.

Udover den spændende forening af Driver og Johansson medvirker Ray Liotta, Laura Dern og Alan Alda i biroller.

Godt nok hedder filmen ’Marriage Story’, men tilsat den rette Baumbach-kynisme kan ægteskab og skilsmisse meget vel ende som to sider af samme sag. For selvom Nicole og Charlie holder af hinandens spilleiver over Monopoly-brættet, er der næppe tale om samme ømhed, når konkurrencen er hensat til en retssal, og vinderen får forældremyndigheden.

’Marriage Story’ bliver instruktørens anden film produceret af streaminggiganten, hvor den foregående ’The Meyrowitz Stories’ blev storrost af kritikerne. Dermed var indiemageren Baumbach blandt de første filmskabere, som fravalgte det store biograflærred til fordel for en stor pose penge og frie hænder hos Netflix.

Filmen er udset som en mulig Oscar-kandidat, blandt andet på grund af det stærke cast. Den bliver desuden vist ved samtlige af efterårets store filmfestivaler, blandt andet i Venedig og Toronto, men kommer til at kunne streames i løbet af oktober eller november.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen – er en af disse 10 film den kommende Oscarvinder?

Læs også: Noah Baumbach – »Jeg anede ikke, om hipstere stod på rulleskøjter«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af