Den storslåede trailer til Fenar Ahmads ‘Valhalla’ er landet

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fenar Ahmad skifter stenbroen ud med den mytologiske nordiske natur i sin ventede opfølger til ‘Underverden’.

‘Valhalla’ er filmatiseringen af Peter Madsens danske tegneseriehovedværk om de nordiske guder, og den første trailer til den stort anlagte eventyrfilm er nu landet. Her får vi blandt andet en forsmag på Roland Møller som Thor og filmholdets bud på den frygtede Fenrisulv – en af de få kreationer i filmen, som er lavet med CGI. Fenar Ahmad har lagt væk på, at langt det meste af det fantastiske univers er blevet skabt af praktiske effekter, optaget på Island og i de skandinaviske skove.

Historien i ‘Valhalla’ kredser omkring vikingebørnene Røskva (Cecilia Loffredo) og Tjalfe (Saxo Moltke-Leth), der – ledsaget af guderne Thor og Loke – tager på en farefuld færd fra Midgård til Valhalla, der er truet af jætterne. De to menneskebørn må kæmpe side om side med guderne for at redde verden fra Ragnarok.

På rollelisten ses også Stine Fischer Christensen, Sanne Salomonsen, Dulfi Al-Jabouri, Andreas Jessen, Jacob Lohmann, Asbjørn Krogh Nissen, Uffe ‘Guf’ Lorenzen og musikproducer Reza Forghani som Quark.

Fenar Ahmad har skrevet manus med ‘Underverden’-makker Adam August, og fra samme film fortsætter han samarbejdet med fotograf Kasper Tuxen og ikke mindst komponist Jens Ole Wowk McCoy fra Ukendt Kunstner, der går nye veje med et mere klassisk funderet score.

‘Valhalla’ får premiere 10. oktober.

Læs også: Stort interview – Fenar 2.0

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af