Ed Kemper højdemobber Charles Manson i ny trailer til ‘Mindhunter’ sæson 2

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så er der blot 10 dage til, at anden sæson af ‘Mindhunter’ rammer Netflix, og nu kan man fordrive tiden med en ny trailer.

Denne sætter ikke mindst fokus på duoen Holden Ford og Bill Tenchs involvering i opklaringen af de såkaldte The Atlanta Murders, eller The Atlanta Child Murders, fra 1979-81, hvor mindst 28 børn og unge blev slået ihjel. Men vi får også en teaser for Holdens møde med Charles Manson, om hvem en anden stjernepsykopat, kæmpen Edmund Kemper, siger til sidst i traileren: »Manson er meget lille. Som i meget lille. Prøv at lade være med at stirre på ham«.

Det antydes også, at den kommende sæson dykker dybere ned i Holdens egne psykologiske problemer, som allerede blev skitseret i første sæson. Serieskaber David Fincher fortalte forleden i podcasten The Treatment, at det er en stående joke på holdet, at den mand, der har gjort det til en levevej at dissekere andres psyke, har en utroligt dårlig dømmekraft, hvad angår andre mennesker.

‘Mindhunter’ sæson 2 får premiere 16. august.

Læs også: En stor bingemåned i vente – disse serier skal du streame i august

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af