Kristen Stewart er fanget på havets bund i traileren til sci-fi-gyset ’Underwater’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er dømt ’The Abyss’-stemning i traileren til den nye science fiction-film, ’Underwater’. Et hold forskere om bord på et undervandslaboratorium rammes af et jordskælv. Dette medfører, at de strander på bunden af havet, og som om det ikke var nok, så har rystelserne også vækket noget i dybet. Noget mystisk – og uhyggeligt.

I hovedrollen finder vi Kristen Stewart, som forleden talte med Entertainment Weekly om, hvad publikum kan forvente sig af filmen: »Det er en virkelig mørk, skræmmende meditation over isolering. Grundlæggende er det en overlevelsesfilm om en gruppe mennesker, som ikke kender hinanden, og de underlige, sporadisk eksistentielle samtaler, der følger, og de besynderlige forhold, der hurtigt dannes«.

Kristen Stewart har i den grad rystet ’Twilight’-teenageårene af sig, og med mere kunstneriske film som ’Clouds of Sils Maria’ og ’Personal Shopper’ har hun markeret sig som en af sin generations bedste skuespillere. Det lader dog ikke til, at hun er blevet for fin til stadig at medvirke i større blockbusterfilm. Udover ’Underwater’ kan vi senere i år se hende i rebootet af ’Charlie’s Angels’.

’Underwater’ er instrueret af den forholdsvis ukendte William Eubank, mens manuskriptet er skrevet af Brian Duffield (‘Insurgent’) og Adam Cozad (‘The Legend of Tarzan)’. Udover Stewart finder vi også T.J. Miller (‘Deadpool’), Vincent Cassel (‘Black Swan’) og Jessica Henwick (‘Game of Thrones’) på rollelisten.

’Underwater’ får premiere 9. januar 2020.

Læs også: Ny trailer til Netflix-satsningen ’The Politician’ teaser en morderisk, ’Glee’-glamourøs high school-valgkamp

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af