Ny trailer til Netflix-satsningen ’The Politician’ teaser en morderisk, ’Glee’-glamourøs high school-valgkamp

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Payton (spillet af Broadway- og ‘Pitch Perfect’-skuespiller Ben Platt) vil gerne være USA’s præsident. Eller snarere – han ved, han bliver det en dag, så indtil han bliver gammel nok til at styre landet, må han nøjes med holde sine vanvittigt høje ambitioner på high school-niveau. Dette hindrer ham dog ikke i at føre en uhyggeligt seriøs valgkamp, der ser ud til at blive fuld af blod, manipulation og tårer.

Der er dømt bloddryppende ungdomspolitik og eskalerende teenagevanvid i den første trailer til Netflix-satsningen ’The Politician’. Serien er skabt Ryan Murphy (’Glee’, ’Pose’, ’American Horror Story’), der kostede streaminggiganten over en milliard kroner at få i stald til at skabe sin første Netflix-serie.

Murphys historik skinner da også igennem i den første trailer til serien, hvis politiske snigløb og kølige kynisme er krydret med dramatiske strygere og et sprudlende, overstadige og farvestrålende high school-sceneri, der vækker mindelser om ’Glee’.

Rollen som Paytons bekymrede mor, der ser til, mens hendes søn tiltagende bliver mere og mere magtbegærlig, spilles af Gwyneth Paltrow. Paltrow og Platt får desuden selskab af Oscar-vinder Jessica Lange samt Zoey Deutch, Lucy Boynton, Bob Balaban, David Corenswet, Rahne Jones, Theo Germaine, Benjamin Barrett og Laura Dreyfuss.

’The Politician’ er skabt af Murphy i selskab med Brad Falchuk (der er gift med Gwyneth Paltrow) og Ian Brennan, der begge gjorde Murphy selskab i skabelsen af ’Glee’.

’The Politician’ får premiere den 27. september på Netflix.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af