Miley Cyrus fyret fra film på grund af peniskage

Miley Cyrus fyret fra film på grund af peniskage
Miley Cyrus på Tinderbox. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

I kølvandet på bruddet mellem Miley Cyrus og Liam Hemsworth har Cyrus bearbejdet beslutningen såvel musikalsk som på sociale medier. Mens rygterne har floreret om, hvorvidt bruddet skyldtes utroskab, tweetede Cyrus i går aftes, at hun ikke holdt nogen ugerninger hemmelige, og at hun altid har været og vil være helt og aldeles ærlig over for sine fans.

For at understrege transparensen i sit forhold til offentligheden begyndte Cyrus således at opsummere sin vilde fortid med konklusionen, at hun er blevet voksen, siden hun i sine teenageår og tidlige tyvere tog stoffer, fuckede op, var utro i forhold og red nøgen på wrecking balls.

Blandt indrømmelserne, der blev til en længere Twitter-tråd, landede også en forklaring på, hvorfor hun alligevel ikke endte med en dubbing-rolle i ’Hotel Transylvania’ tilbage i 2011, hvor det var meningen, hun skulle lægge stemme til Mavis, Draculas (Adam Sandler) datter – en rolle, som Selena Gomez overtog i stedet.

»Jeg blev fyret fra ’Hotel Transylvania’ for at købe Liam en peniskage til hans fødselsdag og slikke på den«, lød forklaringen fra Miley Cyrus.

Da Cyrus tilbage i 2011 blev castet som Dracula-datteren, var hun netop færdig med fem år som Hannah Montana, hvorfor Sony Pictures, produktionsselskabet bag animationsfilmen, måske nok havde ventet en noget mere børnevenlig stjerne på settet.

Miley Cyrus’ tweet blev straks understøttet af en række brugere, der delte deres visuelle minder om affæren, som kan ses herunder.

The Hollywood Reporter skriver, at en kilde fra Sony Pictures har bekræftet årsagen til fyringen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af