Nicolas Cage går Walter White-vejen i traileren til ’Running With The Devil’

Der er næppe nogen skuespiller i Hollywood, der er mere produktiv end Nicolas Cage. Nu kan du se traileren til hans seneste actionthriller. I ’Running With The Devil’ opdager lederen af et narkokartel, at deres stoffer bliver ’cuttet op’ et sted i distributionskæden. Derfor sender han to håndlangere ud i skikkelse af The Cook (Nicolas Cage) og The Man (Laurence Fishburne), for at komme til bunds i sagen.

Som The Playlist også har pointeret, minder Cages rolle i filmen om Heisenberg/Walter White-karakteren fra ’Breaking Bad’. Det kan sagtens være, at Cage har fundet inspiration i Bryan Cranstons ikoniske figur. Skuespilleren har tidligere udtalt, at et af hans værktøjer netop er at imitere andre personer.

Alt tyder dog på, at vi kan forvente os en mere underspillet udgave af Nicolas Cage, end vi har været vant til de senere år. Skuespilleren har tidligere vist, at han også mestrer det mere lavmælte i fremragende film som ’Adaptation’ og ’Joe’.

Om vi får ‘Running With The Devil’ at se i biografen herhjemme, er nok tvivlsomt, men man kan håbe, at en af streamningtjenesterne samler den op. Sidste år fik Nicolas Cage en lille renæssance med den psykedeliske hævnfilm ’Mandy’ og en mindre rolle i Oscar-vinderen, ’Spider-Man: Into the Spider-Verse’.

Læs også: Anmeldelse – ’Mandy’ – Sikkert kulthit med Nicolas Cage er bizar og kitschet

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af