Quentin Tarantino leger med tanken om at afslutte sin filmkarriere med en horrorfilm

Quentin Tarantino leger med tanken om at afslutte sin filmkarriere med en horrorfilm
Quentin Tarantino under filmfestivalen i Cannes i maj, hvor 'Once Upon a Time in Hollywood' fik premiere. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Bedst som Quentin Tarantino er aktuel med sin niende film, ’Once Upon a Time in Hollywood’, leger han med idéer til sit tiende og – ifølge ham selv – sidste filmprojekt. Seneste lækkede idé, der var oppe at vende under et pressemøde, er at skabe en horrorfilm, skriver The Independent.

»Hvis jeg kommer på en forrygende horrorfilm-historie, vil jeg gøre dét som min tiende film. Jeg elsker horrorfilm. Jeg ville elske at lave en horrorfilm«.

»Jeg tror faktisk, at Spahn Ranch-sekvensen er tættest på en horrorsekvens«, fortalte Tarantino til pressemødet om en sekvens i ’Once Upon a Time in Hollywood’, der følger Charles Manson og hans kult, som holdt til på Spahn Movie Ranch. »Jeg synes virkelig, den er en smule forfærdende. Jeg var ikke helt klar over, hvor godt vi gjorde det, ærligt talt, indtil min klipper fortalte mig det. Han sagde: ’Spahn Ranch-sekvensen er en horrorfilm. Det er ’The Texas Chain Saw Massacre’ med et budget’«.

Tarantino fortalte i sidste uge, at han forestiller sig, hans tiende film bliver en slags epilog til hans oeuvre.

’Once Upon a Time in Hollywood’ får dansk premiere på torsdag den 15. august.

Læs også: Mere end stil og vold: Hvad Quentin Tarantinos film egentlig handler om på et dybere plan

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af