Remake af ‘Alene hjemme’ på trapperne

Remake af ‘Alene hjemme’ på trapperne
Vi føler med dig, Kevin.

Ét er ‘Løvernes konge’, ‘Skønheden og udyret’ og ‘Aladdin’. Men at remake ‘Alene hjemme’? Det lyder cirka som verdens dårligste idé.

Men ikke desto mindre er det, hvad Disney pønser på i en større strategi om at »nytænke« en række familievenlige film til deres kommende streamingtjeneste Disney+.

Ud over juleklassikeren med Macaulay Culkin fra 1990 skal ‘Night at the Museum’, ‘Cheaper by the Dozen’ og ‘Diary of a Wimpy Kid’ også have en overhaling til en ny generation af filmseere, men det er unægtelig ‘Alene hjemme’, der er mest opsigtsvækkende, ikke mindst fordi den originale film jo altså bare holder så fint den dag i dag og bliver set i utallige familier hver eneste jul.

Hvordan Disney griber opgaven an, ved man endnu ikke, så måske man må give dem the benefit of doubt, som man siger, og man kan jo håbe, at det får flere yngre seere til at søge hen mod originalen. Men alligevel: Det lugter af en pænt kedsommelig måde, hvorpå mediegigantens prøver at presse den sidste saft ud af sin intellectual proterty, som det så fint hedder, altså rettighederne over velkendte franchises.

Må vi foreslå, at Macaulay Culkin gentager rollen som Kevin? Dét ville være interessant!

Disney+ går i luften i USA i november – hvordan den europæiske distribution ser ud, melder historien ikke noget om.

Læs også: Macaulay Culkins Instagram-reaktion på nyheden om ‘Alene hjemme’-remake er brilliant

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af