Macaulay Culkins Instagram-reaktion på nyheden om ‘Alene hjemme’-remake er brillant

Macaulay Culkins Instagram-reaktion på nyheden om ‘Alene hjemme’-remake er brillant
Kevin McCallister anno 2019.

Vi har allerede harceleret lidt over nyheden om, at juleklassikeren ‘Alene hjemme’ skal remakes til Disneys kommende streamingtjeneste. Og foreslået, at Macaulay Culkin simpelthen gentager sin rolle – det ville da give surrealistisk kant til hele projektet.

Samme tanke har ramt den tidligere barnestjerne, der som bekendt har været meget igennem, men nu faktisk ser ud til at være godt ude på den anden side. Altså, sådan ser det ikke ud lige på billedet nedenfor, men vi vælger at tro, at der er lidt performance involveret. Og i hvert fald er det en forrygende replik til nyheden om, at Disney bare ikke kan lade sine gamle klassikere, der holder 100 procent i dag, være.

Sådan vil det altså se ud, hvis Kevin McCallister blev efterladt alene hjemme i 2019:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Remake af ‘Alene hjemme’ er på trapperne

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af