Se den funky trailer til Eddie Murphys Netflix-film ’Dolemite Is My Name’

STREAMING TOGETHER
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er håb for Eddie Murphy. Ikke nok med, at vi til næste år kan vente os en efterfølger til ’Coming to America’, kan vi også se frem til biopic’en ’Dolemite Is My Name’, som Netflix nu har udgivet traileren til.

I filmen spiller Eddie Murphy den populære komiker og blaxploitation-stjerne Rudy Ray Moore, som er bedst kendt fra filmen ’Dolemite’ fra 1975. ’Dolemite Is My Name’ fortæller historien om komikerens kamp for at nå ud til et bredt publikum ved at lave en film om en af hans standup-personaer: Dolemite, som ernærer sig som alfons og natklubejer. Dermed er der lagt i ovnen til et grovkornet og festligt periodestykke. Ens tanker ledes hen mod kulthittet ’Black Dynamite’.

Der er kompetente kræfter bag kameraet. Filmen er instrueret af Craig Brewer, som tidligere gav os ’Hustle & Flow’, mens manuskriptet er skrevet af duoen Scott Alexander og Larry Karaszewski, som har skrevet alt fra ’Ed Wood’ til ’American Crime Story: The People v. O.J. Simpson’.

‘Dolemite Is My Name’ får premiere til september på Toronto International Film Festival. Netflix-premieren er endnu uvis.

Can you dig it?

Læs også: En stor bingemåned i vente: Disse serier skal du se i august

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af