Se den inspirerende trailer til Netflix’ Bill Gates-dokumentar ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Bill Gates stoppede som direktør for Microsoft, betød det ikke, at han bare lænede sig tilbage og nød sit otium. I stedet gav han sig i kast med at løse nogle af verdens største humanitære udfordringer, heriblandt klimaproblematikken og hungersnød.

Davis Guggenheim, som tidligere har stået bag den Oscar-vindende klimadokumentar ’En ubekvem sandhed’, tegner med denne nye dokumentarserie et portræt af Microsoft-grundlægger og filantrop Bill Gates. ‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ fortæller historien om Gates’ forsøg på at anvende hans hjerne til at udrette store ting.

‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ indeholder nye personlige interviews med Bill Gates og hans familie. I starten af traileren stiller instruktør Guggenheim en række hurtige spørgsmål til Gates. Her lærer vi, at hans yndlingsdyr er en hund, at hans livret er hamburgers, at han ikke spiser morgenmad, og at hans største frygt er, hvis hans hjerne stoppede med at fungere.

Netflix-dokumentaren ser ud til at være en hyldest til manden, som revolutionerede hjemmecomputermarkedet. I tre dele kommer vi helt tæt på Gates og hans virkelyst, mens serien forsøger at gøre os klogere på, hvordan tech-geniets hjerne fungerer.

‘Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates’ udkommer på Netflix 20. september.

Læs også: DR3’s Jada-dokumentar fik mig til at tænke over, hvordan kunstnere bliver behandlet af publikum

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af