Se den eksplosive og nostalgiske trailer til ’Rambo: Last Blood’

Så er den nye trailer til den næste og formentligt sidste ’Rambo’-film landet, og den er både hæsblæsende og nostalgisk.

Udover at præsentere os for plottet slår traileren fast, hvad John Rambo er i stand til, og på at kæde filmen sammen med tidligere udspil i serien via klip og en voiceover fra Samuel Trautman (Richard Crenna).

Vietnamveteranen havde ellers fundet fred, da vi i sidste film så ham vende hjem til sin fars gård i Arizona. Men så let slipper han desværre ikke. Da en vens datter bliver kidnappet af et mexicansk narkokartel, må Rambo endnu engang tænde for kill-knappen.

Med titlen ’Last Blood’ er det selvfølgelig fristende at konkludere, at det bliver John Rambos svanesang. Hovedrolleindehaver og manuskriptforfatter Sylvester Stallone har tidligere udtalt, at han med filmen ville lave sin version af Coen-brødrenes ’No Country for Old Men’. Med de seneste ’Creed’-film har han bevist, at han mestrer det mere følsomme, så det ville ikke overraske, hvis han også her formår at levere en mere vemodig film.

Første gang vi så John Rambo var i den mere underspillede ’First Blood’ i 1982. Serien udviklede sig efterfølgende til en af 80’ernes helt store action-franchises. Stallone genoplivede figuren igen i 2008 med den vanvittigt blodige ’Rambo’.

’Rambo: Last Blood’ får premiere 19. september.

Læs også: Den næste James Bond-film har fået en meget James Bond-agtig titel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af