Se en dansende Gael García Bernal i traileren til Pablo Larraíns ‘Ema’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den anerkendte chilenske filmskaber Pablo Larraín er efter sin Hollywood-succes med Natalie Portman-filmen ’Jackie’ tilbage i hjemlandet, hvor den hippe havneby Valparaiso er bagtæppe for et dansedrama mellem et separeret par, der har afbrudt adoptionen af en lille dreng.

I ’Ema’ teamer instruktøren bag ’Neruda’ – en biopic om nationaldigteren Pablo Neruda – atter op med skuespilleren Gael García Bernal, som han også arbejdede sammen med i den Oscar-nominerede ’No’.

Bernal spiller Gaston, der leder sin kones dansetrup. Men med den erfarne mexicanske skuespiller ved sin side er det Mariana de Girolamo som Ema, der er centrum for fortællingen. For til pulserende toner opsøger danserinden Ema kærlighedsaffærer for at gøre op med moderskammen over det mislykkede forsøg som forælder.

»Det er din skyld, at folk ser på os, som om vi har kvælt en hund med en plasticpose, når vi er ude i offentligheden«, siger Ema Gaston i filmens trailer. Med de ord lægger Larraín op til en fortælling om de mest hadefulde afkroge af kærligheden.

Som del af hovedkonkurrencen på den aktuelle Venedig-festival kan ’Ema’ vinde Guldløven, men muligvis også blive Chiles Oscar-kandidat. Sidste år var det den chilenske ’En fantastisk kvinde’, der vandt for bedste udenlandske film.

Om filmen får dansk biografpremiere, vides endnu ikke.

Læs også: Venedig dag 2 – Adam Driver og Scarlett Johansson leverer karrierens bedste præstationer i hjerteskærende Netflix-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af