Se traileren til Sacha Baron Cohens nye, seriøse Netflix-serie – premiere allerede i næste uge

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sacha Baron Cohen med de mange ansigter er en mand, der elsker at overraske.

Sidste sommer tog ‘Borat’-stjernen således røven på alt og alle, da han på USA’s uafhængighedsdag på kryptisk vis annoncerede, at han i over et år havde arbejdet undercover på dokumentarserien ‘Who is America?’, der spiddede Trump-land igennem vovede og ofte grotesk gakkede interviews foretaget af Baron Cohen i diverse forklædninger overfor blandt andre O.J. Simpson, Dick Cheney og Roy Moore.

Projektet (der herhjemme kunne ses på HBO Nordic) fik en blandet modtagelse, men nu er komikeren allerede tilbage på den lille skærm igen, denne gang hos Netflix, hvor han folder sig ud i en af sine mere sjældne, seriøse roller i miniserien ‘The Spy’.

Den første trailer er netop landet – og vi skal ikke vente længe på premieren: ‘The Spy’ ligger klar på Netflix fredag den 6. september i næste uge.

Serien er skabt af ‘Homeland’-forfatteren Gideon Raff og fortæller den sande historie om den tidligere israelske Mossad-spion Eli Cohen, der gik undercover i Syrien i de tidligere 1960’ere, men senere måtte kæmpe for at give slip på sin nye identitet. Foruden Baron Cohen medvirker blandt andre Noah Emmerich (‘The Americans’) som Elis chef og Hadar Ratzon Rotem (‘Homeland’) som hans hustru.

En spændende præmis, og mindst lige så spændende at se, hvordan Sacha Baron Cohen løfter sin karrieres formentlig vægtigste dramarolle.

Læs også: ‘Who is America?’: Sacha Baron Cohens spiddende spoofs har aldrig været mere tiltrængte

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af