Stephania Potalivo og Iben Maria Zeuthen deler deres (fiktive) #MeToo-oplevelser med Casper Christensen op til ‘Undskyld, Norge’

Stephania Potalivo og Iben Maria Zeuthen deler deres (fiktive) #MeToo-oplevelser med Casper Christensen op til ‘Undskyld, Norge’
'Undskyld, Norge' (Foto: Viaplay).

I den kommende komedieserie ’Undskyld, Norge’ spiller Casper Christensen en fiktiv udgave af sig selv, som efter en række #MeToo-sager i Danmark ser sig nødsaget til at forlade landet og søge andre græsgange. Det bringer ham til Norge, hvor han forsøger at slå igennem i den norske underholdningsbranche.

Nu afslører Viaplay med to videoer, hvem Casper Christensens – altså, I ved, ‘Casper Christensens’ – grove krænkelser gik udover: Skuespiller Stephania Potalivo og journalist Iben Maria Zeuthen. I videoerne hører vi dem fortælle om deres upassende oplevelser med den prominente komiker. Potalivo beretter en historie om en meget ubehagelig casting-session til ’Live fra Bremen’ tilbage i 2012, mens Zeuthen fortæller om, hvordan Casper krævede at være nøgen, mens hun var hjemme hos ham for at optage Radio24syvs radioprogram ’Hele Danmarks Casper’.

’Undskyld, Norge’ er optaget som en mockumentary-serie, der følger Caspers op- og nedture. Det er ikke første gang, Casper Christensen leger med formatet. For et par år siden medvirkede han i en række virale reklamer for grænsebutikken Fleggaard. Her spillede han også rollen som kriseramt komiker.

Serien er skrevet og instrueret (med Nicolai Achton som co-instruktør) af Casper Christensen selv. Udover Casper Christensen, medvirker en lang række norske stjerner, heriblandt Ulrikke Falch fra hitserien ’Skam’.

‘Undskyld, Norge’ kan ses på Viaplay fra 26. august.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Her er efterårets mest ventede serier

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af