Filmselskabet A24 tilbyder gratis parterapi oven på ’Midsommar’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Var du en af dem, som så den foruroligende gyserfilm ’Midsommar’ i biografen, så kan du nok skrive under på, at det ikke er den bedste date-film i verden. Hvis du alligevel kom til at se den sammen med din kæreste, er der heldigvis håb i sigte.

Filmens produktionsselskab A24 vil nemlig gerne hjælpe dig og din partner, hvis ’Midsommer’-oplevelsen var lidt for hård ved forholdet. I forbindelse med, at ’Midsommer’ snart kan ses hjemme i sofaen, er der blevet udsendt en ny trailer, hvori A24 – i samarbejde online-parterapifirmaet Talkspace – udlodder tre gange tre måneders gratis parterapi til heldige fans.

I ’Midsommar’ følger vi den traumatiserede Dani (Florence Pugh), der sammen med sin fraværende kæreste Christian (Jack Reynor) og hans venner drager til Sverige for at studere traditionerne omkring en sekterisk midsommerfestival. Hvad der videre sker, skal ikke afsløres her, men det er ikke kønt. Filmens instruktør Ari Aster har ved flere lejligheder fortalt, at filmen delvist er inspireret af et personligt brud med en tidligere kæreste. Av.

Hvis du kan holde til endnu flere fucked up ritualer og dysfunktionelle parforhold, så har A24 også annonceret, at en næsten tre timer lang ’Directors Cut’-udgave af filmen vil udkomme digitalt og på hjemmevideo.

Læs også: Ari Asters ‘Midsommar’ graver dybt i folk-horrorgenren for at fortælle en gyselig breakup-historie

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af