Michael B. Jordan kører sig i Oscar-stilling i ’Just Mercy’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Michael B. Jordan er blevet en eftertragtet Hollywood-stjerne med roller i ‘Fruitvale Station’, de to ‘Creed’-film og ‘Black Panther’. Nu har han hovedrollen i ’Just Mercy’, der baseret på selvbiografien ’Just Mercy: A Story of Justice and Redemption’ fortæller om forsvarsadvokaten Bryan Stevenson, som efter endt uddannelse valgte at tage til Alabama for at forsvare de mange uskyldigt dømte, der sad i deres fængsler.

I den følelsesladede trailer møder vi Stevenson (Jordan) og hans klient Walter McMillian (Jamie Foxx). McMillian er blevet dømt for at have slået en 18-årig hvid kvinde ihjel. Alt tyder dog på, at han er uskyldig. Med hjælp fra kollegaen Eva Ansley (Brie Larson) beslutter Stevenson sig for at kæmpe McMillians sag. Men det er ikke let i de snæversynede sydstater, hvor racismen stadig ulmer.

Filmen er instrueret af Destin Daniel Cretton, som også instruerede Brie Larson i hendes gennembrudsfilm ’Short Term 12’ samt ’Glasloftet’. Hans nye film får premiere på den toneangivende Toronto Film Festival her i september, så alt tyder på, at ’Just Mercy’ køres i stilling til Oscar-sæsonen.

’Just Mercy’ får dansk biografpremiere 16. januar næste år.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen: Er en af disse 10 film den kommende Oscar-vinder?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af