Nikolaj Coster-Waldau checker ind på selvmordshotel i danske ‘Selvmordsturisten’ – se den inciterende trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med ‘Game of Thrones’ blev Nikolaj Coster-Waldau en international stjerne, men alligevel har han på sympatisk vis valgt at vende snuden hjemad mod udfordrende film i flere af sine første roller efter seriens afslutning.

Den førstkommende er Jonas Alexander Arnbys drama ‘Selvmordsturisten’, der netop har fået sin første inciterende trailer. Her har den danske skuespiller den altoverskyggende hovedrolle som forsikringsagenten Max, der med en voksende kræftsvulst i hjernen checker ind på det hemmelige luksushotel Aurora, der har specialiseret sig i selvmord. Men jo tættere han kommer på det endelige farvel, øjner han måske også en vej ud af mørket, mens han opdager en foruroligende sandhed på hotellet. Tuva Novotny spiller hans hustru Lærke.

Jonas Alexander Arnby debuterede i 2014 med den vellykkede, overnaturlige coming of age-horrorfilm ‘Når dyrene drømmer’. Også ‘Selvmordsturisten’ foregår i en virkelighed, der ikke 100 procent ligner vores egen – i en nær fremtid og i et øde skandinavisk bjerglandskab.

‘Selvmordsturisten’ får premiere 21. november. Næste år kan Nikolaj Coster-Waldau også ses som PET-agent i Ole Christian Madsens film om angrebet på Krudttønden og Den Jødiske Synagoge i København.

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau har fundet sit første serieprojekt efter ‘Game of Thrones’

Læs også: Nikolaj Coster-Waldau og Gwendoline Christie i kærlig clinch – »det hele startede med et skænderi«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af