Orlando Bloom afslører, hvad han fik for at medvirke i ’Ringenes Herre: Eventyret om ringen’

Orlando Bloom afslører, hvad han fik for at medvirke i ’Ringenes Herre: Eventyret om ringen’
Orlando Bloom som Legolas i 'Ringenes herre'.

175.000 dollars. Det var, hvad Orlando Bloom fik for at medvirke i Peter Jacksons ’Ringenes Herre: Eventyret om ringen’. Det afslører den britiske skuespiller til Howard Stern i radiotalkshowet ’Howard 100’. Det lyder måske af meget, og det er det da også for os almindelige mennesker, men i Hollywood-sammenhænge er beløbet ikke just prangende.

Bloom bærer dog ikke nag:

»Hør her, det var mit livs største gave. Tager du pis på mig? Jeg ville gøre det igen for halvdelen af det«.

Orlando Bloom kan da også takke Peter Jackson for at have givet ham sit store gennembrud. Bloom var nemlig, i modsætning til det resterende ‘Ringenes Herre’-cast, forholdsvis ukendt. Efter den første films succes ved billetlugerne, blev skuespilleren imidlertid i stand til at forhandle en ret god lønforhøjelse på de efterfølgende to film; ’De to tårne’ og ’Kongen vender tilbage’:

»Jeg var på et ret godt sted…Godt nok til at købe et par huse. Det var den slags penge«.

Peter Jacksons ’Ringenes Herre’-trilogi indtjente næsten tre milliarder dollars ved billetlugerne i sin tid. Orlando Bloom klistrede elverørene på igen til ’Hobbitten’-filmene, hvor han efter sigende blev betalt i omegnen af en million dollars for sit arbejde.

Skuespilleren er lige nu aktuel i den romantiske fantasy-serie ’Carnival Row’, der kan ses på Amazon Prime.

Læs også: De store ambitioner for fantasyserien ’Carnival Row’ med Cara Delevingne og Orlando Bloom skinner igennem i ny trailer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af