’Game of Thrones’-stjerne skal være hovedskurk i Amazons ’Ringenes herre’-serie

’Game of Thrones’-stjerne skal være hovedskurk i Amazons ’Ringenes herre’-serie
Joseph Mawle i 'Game of Thrones'.

Amazon er så småt ved at komme op i gear med deres milliarddyre ’Ringenes herre’-serie, og casting-processen er i fuld gang. Nu er en af seriens skurkeroller kommet på plads.

Ifølge The Hollywood Reporter er Joseph Mawle nemlig blevet castet som karakteren Oren, som efter sigende skal være seriens hovedskurk. Den engelske skuespiller er bedst kendt for sin rolle som Benjen Stark i ’Game of Thrones’. Han slutter sig til et cast, som allerede består af Will Poulter (’Midsommar’) og Markella Kavenagh (’The Cry’).

Den kommende serie udspiller sig i den såkaldte second age-periode i Middle Earths historie. Det vil sige, at historien foregår mange år før Peter Jacksons film. Amazons serie udspiller sig i en tidsperiode, hvor vi potentielt kunne være vidne til historien om en ung Sauron, der vokser op og kommer til magten, men det er endnu ikke bekræftet. Vi har tidligere skrevet om, hvordan Tolkiens arvingerne havde en lang række krav til produktionen.

I første omgang kommer serien til at bestå af 20 afsnit, hvoraf de to første bliver instrueret af J. A. Bayona (’Børnehjemmet’, ’Jurassic World: Fallen Kingdom’). Der er lige nu planlagt fem sæsoner. Hvornår vi kan regne med at se serien, er endnu ikke sikkert, men optagelserne starter engang i 2020.

Læs også: Disse serier skal du streame i oktober – fra DR’s store søndagsserie til spritnye superhelte-takes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af