Keira Knightley deler paparazzi-traumer, der ledte til mentalt breakdown og PTSD

Keira Knightley deler paparazzi-traumer, der ledte til mentalt breakdown og PTSD
Keira Knightley. (Foto: Tristan Fewings/Getty Images)

Da Keira Knightley var 22 år gammel, kunne hun allerede skrive hitfilm som ’Pirates of the Caribbean’, ’Love Actually’, ’Atonement’ og en Oscar-nominering for ’Pride and Prejudice’ på cv’et. Hun væltede sig med andre ord i en succes, der gik hen og tog hårdt på den nu 34-årige skuespillerstjerne – i særdeleshed som paparazzifotograferne brutalt flokkedes om hende.

»Værdien af billeder af alle kendte unge kvinde steg, hvis de var af meget negativ karakter«, forklarer hun i et nyt interview med The Telegraph. »Så hvis du ikke allerede havde et mentalt sammenbrud, prøvede de at tvinge dig til at gøre ting, der gjorde din værdi lige så høj som dem, der havde«.

»Jeg kan huske, Scarlett Johansson blev tvunget af vejen i Los Angeles, og så prøvede nogen at gøre det samme ved mig i Kentish Town. Jeg sagde til dem, jeg ville slå nogen ihjel – de sagde, de ville få flere penge, hvis jeg gjorde det. Jeg ved ikke, hvordan tingene er nu. Men det var bestemt et øjeblik, jeg ville flygte fra. Det føltes ikke som om, det ville ende godt på nogen måde«, fortæller hun.

Til The Hollywood Reporter udtalte hun sidste år, at hun blev diagnosticeret med PTSD efter det mentale sammenbrud som 22-årig og måtte hive et år ud af kalenderen for at komme sig.

Læs kommentar: Farvel til et årti, der ændrede filmverden for bestandig

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af