Margot Robbie spreder kaos i traileren til ’Birds of Prey’

Med enkelte undtagelser har den nyeste bølge af DC’s superheltefilm ikke nydt samme succes som hos konkurrenterne ved Marvel. En af de allerstørste skuffelser var den stærkt imødesete ’Suicide Squad’, hvor DC kørte et hold superskurke i stilling.

Det eneste, anmelderne og publikum kunne blive enige om fungerede i den film, var Margot Robbies inkarnation af Jokerens elsker Harley Quinn. Det har Warner Bros. nu taget til sig, og hun er således tilbage i sin helt egen film med den mundrette titel: ’Birds of Prey: The Fantabulous Emancipation Of Harley Quinn’.

I den første trailer bliver der lovet girlpower for alle pengene. Her møder vi Harley Quinn, der for nyligt har slået op med Jokeren. For at få en frisk start på tilværelsen slår hun sig i stedet sammen med Black Canary (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) og Renee Montoya (Rosie Perez) under navnet Birds of Prey for at sprede kaos i Gotham City, mens de forsøger at redde Cassandra Cain fra gangsterbossen Black Mask (Ewan McGregor).

’Birds of Prey’ er instrueret af det relativt ubeskrevne blad Carty Yan, som tidligere har udtalt, at hun ville gå efter at få en R-rating på filmen. Det lader altså til, at Warner Bros. forsøger at skille sig ud fra mængden af superheltefilm ved at producere mere voksenorienterede film. Et andet eksempel er naturligvis den kommende ’Joker’ med Joaquin Phoenix, der i den grad er tiltænkt et mere modent publikum.

’Birds of Prey’ får biografpremiere 6. februar.

Læs også: Filmene, du skal se før ’Joker’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af