Matthew McConaughey er britisk narkobaron i traileren til Guy Ritchies ’The Gentlemen’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Oven på polerede og familievenlige blockbustere i form af de to ’Sherlock Holmes’-film med Robert Downey Jr. og senest Disneys populære live action-udgave af ’Aladdin’ vender den britiske gadedreng Guy Ritchie (’Lock, Stock and Two Smoking Barrels’ og ’Snatch’) tilbage til de rå krimikomedier, der gav ham sit store gennembrud.

Det sker i form af filmen ’The Gentlemen’, hvor første trailer nu er landet. Her møder vi Mickey Pearson i skikkelse af Matthew McConaughey, som er manden bag Londons største marijuana-empire. Det varer dog ikke længe, før resten af Londons underverden forsøger at få en bid af kagen, og det skaber naturligvis irritation hos Mickey og hans stab af lakajer. Ud fra traileren at dømme eskalerer det hele i en perlerække af mere eller mindre groteske mord og morsomme oneliners.

’The Gentleman’ er spækket med dygtige skuespillere. Udover den altid seværdige McConaughey møder vi også det britiske nationalklenodie Hugh Grant, ’Crazy Rich Asian’-stjernen Henry Golding, mens Charlie Hunnam spiller Mickeys højre hånd. Sidst, men ikke mindst spiller Colin Farrell håndlanger. Alle er naturligvis yderst velklædte – man er vel gentleman?

’The Gentleman’ får dansk biografpremiere 27. februar.

Læs også: Anmeldelse af ’Joker’ – Joaquin Phoenix er ynkelig, ødelagt og seriøst skræmmende i provokerende superskurkefilm

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af