‘Rick and Morty’ er tilbage efter to års ventetid – se den Kanye-fri trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Morty får en drage og dør for langsomt, men kan i det mindste fejre udskejelserne med et stempel i eventyrkortet.

Der er lagt i ovnen til endnu flere langt ude eventyr for den gale videnskabsmand Rick og barnebarnet Morty i den kommende sæson fire, der netop har fået en ny trailer.

Seriens fans har måttet vente over to år på en ny sæson med det tidsrejsende makkerpar. Selvom der er blevet lovet 70 kommende afsnit af serien, er det kun fem nye afsnit, der lander i slutningen af november.

Den sparsomme mængde afsnit annonceres i traileren som »Halvdelen af den sæson, du fortjener, hele den sæson, vi kunne klare«.

Den nye sæson byder på første møde med Glootie, en alien, som hjælper Morty og faren Jerry med den app, de tilsyneladende udvikler. Stemmen bag er den new zealandske komedieinstruktør Taiki Waititi (‘What We Do in the Shadows’, ‘Thor Ragnarok’).

Tilbage i maj forlød det, at skaberne Dan Harmon og Justin Roiland ville dedikere et helt afsnit til Kanye West, som er stor fan af serien. Den nye trailer gør os ikke klogere på, om det ønske går i opfyldelse.

Fjerde sæson af ’Rick and Morty’ får eksklusivt premiere på Adult Swim 25. november, så hvornår den rammer den danske Netflix, er endnu ikke til at vide.

Læs også: M. Night Shyamalan deler første creepy teaser til sin nye Apple-serie ‘Servant’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af