Standup-komiker forvekslede Joaquin Phoenix med larmende statist under optagelserne til ’Joker’

Standup-komiker forvekslede Joaquin Phoenix med larmende statist under optagelserne til ’Joker’
Joaquin Phoenix i 'Joker'.

Komikeren Gary Gulman er lige nu aktuel med sit nye standup-show på HBO ’The Great Depresh’. Udover showet har han dog også en kort, men essentiel gæsteoptræden i Todd Phillips ’Joker’.

I scenen, hvor Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) sidder blandt publikum på den open mic bar, hvor han senere får sin egen famøse stand-up-debut, er det nemlig Gulman, der optræder.

Den kommende Joker skriver noter til Gulmans optræden, ligesom han også er ret meget ude af sync med resten af klubbens gæsters latterudbrud. Han griner ofte højlydt og på upassende tidspunkter på grund af den psykiske lidelse pseudobulbar affect. En side af Joker-karakteren, Gulman ikke var blevet informeret om inden optagelserne.

Det fortæller komikeren i et interview med Collider:

»Når jeg gennemgik mine standup-set (i scenen, red.), var statisterne blevet fortalt, at jeg klarede det godt, så de skulle grine og være entusiastiske. Men der var én statist, som grinede  entusiastisk, at det forstyrrede min timing«, fortæller Gulman.

»Det var alt for højt, men lige da jeg skulle til at sige noget til Todd om at få fyren til at dæmpe sig, gik det op for mig, at det var Joaquin Phoenix…Jeg kan ikke fatte, at det tog mig seks optagelser, før det gik op for mig, at manden med det bizarre grin var Jokeren«.

Læs også: Vægttab, dans og De Niro: Sådan forberedte Joaquin Phoenix sig til rollen som Jokeren

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af