Al Pacino er nazijæger i kommende Amazon-serie – se den blodige trailer til ‘Hunters’

Al Pacino er nazijæger i kommende Amazon-serie – se den blodige trailer til ‘Hunters’

Tarantino har gjort det i ‘Inglourious Basterds’, newzealandske Taika Waititi gør det i den kommende Oscar-favorit ‘JoJo Rabbit’, og med Amazon-serien ‘Hunters’ søsætter ’Get Out’-instruktøren Jordan Peele en fortælling, der følger i deres tematiske fodspor: nazist-bashing.

’Hunters’ har Al Pacino i hovedrollen som den jødiske leder for en gruppe skæve eksistenser i New York anno 1977. Da det kommer dem for øre, at en gruppe højtrangerende nazister huserer i USA og planlægger at bygge et »fjerde rige«, beslutter de sig for at nedlægge dem én for én på blodig vis.

Pacino får blandt andet selskab af Logan Lerman (’The Perks of Being a Wallflower’), Jerrika Hinton (’Greys Hvide Verden’), Carol Kane (’Unbreakable Kimmy Schmidt’) og forhenværende Ted Mosby a.k.a Josh Radnor i udførlig flipperforklædning a la Hyde fra ‘Dengang i 70’erne’.

David Weil,
der netop har underskrevet en eksklusiv kontrakt med Amazon, skal dirigere projektet.

I 2018 vandt Jordan Peele en Oscar for manuskriptet til ’Get Out’, som vi for nylig kårede til årtiets vigtigste film.  Lige så høstede han store roser for ’Us’ tidligere i år. Han fungerer som executive producer på ‘Hunters’, som han dog ikke skriver eller instruerer.

Selvom Amazon halter bagefter i udvalg sammenlignet med eksempelvis Netflix, står de bag både ’Fleabag’ og ’The Marvelous Mrs. Maisel’, som blev enorme successer, og med navne som Pacino og Peele har ’Hunters’ oplagt hitpotentiale.

Serien står til at ramme Amazon Prime i 2020.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af