‘The Mandalorian’-detalje fik Werner Herzog til at græde på settet: »Hjerteskærende smuk«

‘The Mandalorian’-detalje fik Werner Herzog til at græde på settet: »Hjerteskærende smuk«
Werner Herzog til premiren på 'The Mandalorian'. (Foto: Jesse Grant/Getty Images for Disney)

(Mild spoiler-alert for ‘The Mandalorian’)

Flagskibet ved Disneys nye streamingtjeneste Disney+ under lanceringen i sidste uge var uden tvivl ‘Star Wars’-serien ‘The Mandalorian’. Modtagelsen af serien har været overvejende positive, og især et element i serien har fået internettet på den anden ende: Baby Yoda.

Teknisk set er det ikke Yoda som baby, men nærmere betegnet en artsfælle til den forlængst afdøde Jedi-master. ‘The Mandalorian’ foregår nemlig fem år efter Yodas død i ‘Star Wars’-filmen ‘The Return of the Jedi’.

Overalt på de sociale medier er den lille grønne baby dog blevet dødt Baby Yoda, og folk er især oppe at køre over, hvor nuttet den er, mens mange proklamerer, at dén alene er grund nok til at tegne et abonnement hos Disney+.

Alle fans reaktioner på den lille rumtrold blegner imidlertid i sammenligning med, hvordan den tyske filminstruktør Werner Herzog (der også spiller en rolle i serien) reagerede. Til premieren fangede Variety ham på den røde løber og spurgte ind til hans forhold til figuren:

»Jeg har set den på settet, og den er hjerteskærende. Den er hjerteskærende smuk. Jeg så to teknikere styre den med fjernbetjeninger. En til øjnene og munden og en til ansigtsmimikken. Det er en fænomenal teknisk bedrift, og derudover er den bare hjerteskærende smuk«.

Da Herzog blev spurgt ind til, hvorfor han synes, den var så smuk, svarede han, som kun Herzog kan svare: »Det ved jeg ikke«.

Han uddybende efterfølgende: »På settet var den så vanvittigt overbevisende, at det fik én til at græde, når man så den«.

Baby Yoda i ‘The Mandalorian’.

‘The Mandalorian’ kan ses herhjemme til foråret, når Disney+ lanceres i Europa.

Læs også: Nicolas Cage i forhandlinger om at spille sig selv i skør meta-film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af