Bruce Springsteen springer ud som instruktør med koncertfilmen ‘Western Stars’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I koncertfilmen ’Western Stars’ fletter Bruce Springsteen en enestående opførelse af sit seneste album sammen med et dokumentarisk spor, hvor arkivmateriale og personlige beretninger fortæller endnu mere om arbejderklassehelten, der dog aldrig har haft et 9-17-job. Rolling Stone gik i deres anmeldelse så vidt som til at kalde filmen for en »terapisession«.

Albummet, der lægger navn til filmen, blev af vores anmelder kaldt Bossens »måske bedste i det 21. århundrede«, så hvis man er enig i den påstand, er der lagt i ovnen til en åbenhjertig oplevelse. Filmens koncert foregår i musikerens egen, 100 år gamle lade, hvor han spiller i selskab med et fuldt orkester.

Bossen selv har siddet i instruktørstolen, dog med sin faste samarbejdspartner Thom Ziemny.

Bruce Springsteen deler gladeligt ud af sig selv. I løbet af de seneste par år har han udgivet selvbiografien ’Born To Run’ og turneret med ’Springsteen on Broadway’, hvor han fortæller anekdoter sideløbende med sine sange. Derudover er det sjældent, han spiller en koncert på under to timer.

Tidligere på efteråret var Springsteens musik også omdrejningspunktet for Gurinder Chadhas multikulturelle coming-of-age-film ’Blinded by the Light’.

I forhold til hans koncerter bliver ’Western Stars’ dog en overraskende kort fornøjelse, da filmen kun spiller 83 minutter.

‘Western Stars’ får biografpremiere 28. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af